Sublime radio is 10 jaar. Ook via DAB+

Sublime fm bestaat 10 jaar.

Sublime radio is 10 jaar. Ook via DAB+

Sublime fm bestaat 10 jaar.Dab car radio nieuws:-In november viert de radiozender Sublime haar eerste tien jaar van funk, soul en jazz muziek.

Om dit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan staat de zender van 14 tot en met 25 november in het teken hiervan. Ter viering kunnen luisteraars kans maken op gastenlijst plekken voor de kantoorconcerten bij Sublime in de studio.

Geschiedenis

Toen de zender in 2012 van start ging, bestond de programmering voornamelijk uit non-stop funk, soul en jazz. Vanaf 2018 werd er meer geïnvesteerd in liveprogramma’s en uitgebreider, positief nieuws. De meest recente radio DJ’s die in 2022 de Sublime-familie hebben verrijkt zijn John Williams en One’sy Muller.

Sublime

De Sublime studio wordt deze maand op twee donderdagen en vrijdagen omgetoverd tot podium, met het doel dat een intieme en huiselijke setting wordt gecreëerd.
De optredens worden verzorgd door vier Nederlandse funk, soul en jazz artiesten.
Op donderdag 17 november trapt Gaidaa de reeks af vervolgd door Jared Grant op vrijdag 18 november en Koosje Sekreve op donderdag 24 november.
De afsluiter is Sarah-Jane op vrijdag de 25e.

Luisteraars kunnen tot en met 25 november kans maken op gastenlijst plekken voor één van de vier concerten.

Programmering

Ten eerste om de start van het tweede decennium in te luiden maakt de zender, na de kantoor optredens, zich op voor een mooie eindejaar programmering.
Ten tweede zijn ook hier prijzen te winnen door de luisteraars.
Uiteraard verzorgen de radio DJ’s wederom passende funk, soul en jazz nummers, die steeds meer richting de kerstnummers gaan in december.

Meer informatie via Sublime.nl

Lees ook over ezelpenissen.
-Ambtenaren in Nigeria hebben duizenden ezelpenissen in beslag genomen die bestemd zijn om naar Hong Kong te worden geëxporteerd.
De commandant van de Nigeriaanse douane, Sambo Dangaladima, vertelde AP dat ze 16 zakken met ezelsgenitaliën hadden ontdekt op de internationale luchthaven van Lagos. Ter illustratie….

Lees verder.