Zes grote UFO’s’ passeren het ISS station, en hopla zender op zwart

Buitenaarts nieuwsNepnieuws uit B.A.R. – Op de livestream van het internationale ruimtestation ISS zijn zes grote lichtbollen gespot. Dat schrijft de Daily Mirror. Zelfs MSN bericht hierover terwijl dit meestal het medium is om alles te ontkrachten. Zou er dan toch iets aan de hand zijn?

Videobeelden van de NASA laten zien hoe de UFO’s van rechts naar links door het beeld bewegen.

Ze werden ontdekt door UFO-jager Streetcap1, die de beelden deelde met SecureTeam10, een groep die de objecten heeft bestudeerd.

Excuus

“Er zijn een zestal UFO’s te zien en op basis van de afstand zou ik zeggen dat deze objecten, wat het ook zijn, vrij groot zijn,” aldus Tyler van SecureTeam10.

“Veel groter dan ijsdeeltjes, het excuus waar NASA normaal gesproken mee op de proppen komt,” voegde hij toe.

Tyler legde uit dat NASA de livestream vreemd genoeg uitschakelde op het moment dat de lichtbollen in beeld verschenen. Er werd overgeschakeld op beelden vanuit een controlecentrum.

Vreemde objecten

Complottheoretici zeggen op YouTube dat de NASA bewust de bewijzen van buitenaards leven probeert achter te houden.

Eind vorig jaar ging het beeld ook al op zwart nadat vreemde objecten bij het ISS waren waargenomen. Op live-beelden van het ruimtestation was te zien hoe een voorwerp razendsnel voorbijvloog.

Grijs scherm

Net voordat het object uit beeld verdween, werd een grijs scherm getoond met de mededeling dat er technische problemen waren opgetreden.

Reden genoeg voor de complottheoretici om te stellen dat de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie de bewijzen van buitenaards leven wil uitwissen.

[Mirror]

Mogen we niet zien joghuuu…