Mariëlle Tweebeeke met links ‘Nieuwsuur’ in de goot.

Marieleee

Mariëlle Tweebeeke met links ‘Nieuwsuur’ in de goot.

Mariëlle Tweebeeke

Mariëlle Tweebeeke is veelgeprezen als knappe presentatrice van Nieuwsuur, maar de kijkcijfers van haar extreem linkse nieuwsrubriek valt de laatste tijd wat tegen. “Kijkers zijn het links geleuter spuugzat.”

Nieuwsuur is het boegbeeld van de Nederlandse regering, gegoten in een programma van NPO 2.

Het  dagelijkse portie indoctrinatie  om half tien is de kijker zat.
De laatste tijd vallen de scores van Mariëlle Tweebeeke en haar collega’s echter een beetje tegen, merkt kijkcijferexpert Cor Du Roy.

Nieuwsuur kopie van ‘EenVandaag’.

Mariëlle Tweebeeke:- Er  keken gisteren slechts 393 duizend mensen (8 procent marktaandeel) naar de uitzending op NPO 2, goed voor de allerlaatste plek in de dagelijkse kijkcijfer top 25.

Zelfs de 48e herhaling van Police Academy trek evenveel kijkers.
Het programma Nieuwsuur heeft weleens betere tijden gekend: slechts 393 duizend kijkers en maar 4,5 procent in 20 tot 54 jaar.

Pas op plek 25 in de top 25.

Overigens was het gisteren op de diversen zenders weer een bagger te zien. Hoogtepunt daarvan was het optreden van Huub Stapel bij Jinek.
Huub stapel, wie?
U weet nog, hij speelde de hoofdrol in de speelfilm ‘Turks Fruit‘.

Eva Jinek wint Oscar:- De talkshow van Eva Jinek is alwéér slachtoffer geworden van recalcitrante studiogasten. Of speelt er iets anders?
“Dit is in scène gezet. John van den Heuvel zat daar nota bene!” Deze wordt zwaar bewaakt.
Eén van de twee heren, die nu ene YouTube-maker Tempest blijkt te zijn, roept: “Wij zijn hier voor Qatar. Vandaag komen we op voor Qatar. Bouwvakkers worden laag betaald, ze overlijden. Laten we allemaal opstaan, laat je allemaal horen voor Qatar. Qatar, Qatar, Qatar!”

Lees ook : Google rijdt al vijftien jaar door je straat. Hier.