Klimaatnieuws. Gletsjer Groenland groeit als een tierelier.

Groen links Barendrecht

KlimaatnieuwsKlimaatnieuws. Gletsjer Groenland groeit als een tierelier :-

Terwijl de koppen er af gesneden worden in Nice, Frankrijk en er een man van 73 jaar is doodgelagen is er ook goed nieuws.

Klimaat goed nieuws : sinds begin September is er meer dan 100 gigaton ijs (cumulatieve surface mass balance) bijgekomen op Groenland, dit is meer extra ijs dan het 30 jarig ref. gemiddelde. Tja niet interessant voor onze media die enkel hittegolven zoeken en smeltend ijs laten zien.
De weermannen zoeken niet alleen hittegolven , maar laten tussen 1901 en 1951 er zomaar 16 verdwijnen. Toch, Gerrit Hiemstra?
Zo lijkt het weer alsof het na 1951 extra heftig is met de hittegolven.

We verzuipen als ratten, maar niet heus.

Vreemd dat je dat allemaal niet hoort op de media of leest in de krant. Dit hele verhaaltje rond klimaatopwarming begin ik met een korreltje zout te nemen. Wie is daar bij gebaat is er een verborgen agenda waar de burger niet van af weet?

De Jakobshaven-gletsjer is voor het derde jaar op rij gegroeid en wetenschappers schrijven de verandering toe aan koel oceaanwater:-
De Jakobshaven-gletsjer in het westen van Groenland is berucht als ’s werelds snelst bewegende gletsjer. Het is ook een van de meest actieve, want het loost een enorme hoeveelheid ijs van de Groenlandse ijskap in de Ilulissat Icefjord en de aangrenzende Disko Bay – met gevolgen voor de zeespiegelstijging . De afbeelding hierboven, op 6 juni 2019 verkregen door de Operational Land Imager (OLI) op Landsat 8, toont een natuurlijke kleurweergave van de gletsjer.

Jakobshaven heeft tientallen jaren in retraite, dat wil zeggen, tot wetenschappers bracht waargenomen een onverwachte voorschot tussen 2016 en 2017. In aanvulling op groeiende in de richting van de oceaan, is de gletsjer gevonden te vertragen en verdikking. Nieuwe gegevens verzameld in maart 2019 bevestigen dat de gletsjer voor het derde jaar op rij is gegroeid, en wetenschappers schrijven de verandering toe aan koel oceaanwater.

“Het derde opeenvolgende jaar van verdikking van de grootste gletsjer van Groenland ondersteunt onze conclusie dat de oceaan de boosdoener is”, zegt Josh Willis, een oceaanwetenschapper bij het Jet Propulsion Laboratory van NASA en hoofdonderzoeker van de Oceans Melting Greenland (OMG) -missie.
‘Slapende reus’ Arctische methaanafzettingen beginnen vrij te komen, vinden wetenschappers.

En als de aarde al opwarmt dan is dit de meest logische oorzaak: Hoge niveaus van het krachtige broeikasgas zijn gedetecteerd tot op een diepte van 350 meter in de Laptevzee nabij Rusland , wat bij onderzoekers de bezorgdheid wekt dat er mogelijk een nieuwe klimaatfeedback-lus is geactiveerd die het tempo van de opwarming van de aarde zou kunnen versnellen….
Al Gore zei het al ‘we verzuipen als ratten’.
In NL hebben we momenteel 7 IC bedden op 100k inwoners. Ooit werd dit gehalveerd door ons eigen kabinet. Duitsland heeft 34 IC bedden per 100k inwoners! Vergeet ook ff niet, dat er enkele jaren geleden ruim 70.000 zorgmedewerkers weg werden gesaneerd. Daar zit ook’n probleem.

Lees ook:
NOS is altijd neutraal en betrouwbaar. Lees…
Wat heeft Nostradamus 2020, corona en Niburu met elkaar te maken. Lees…
Middenstand Barendrecht naar de kloten door corona. Lees…
Nostradamus voorspelde corona. Lees…
Al Gore en Greta Thunberg balen. Corona is ze voor. Lees…

Alles over dat kut corona. Hier.

Hoe dan ook in deze kut tijd kunnen we wel wat vrolijke muziek gebruiken.
Luister naar vrolijke muziek op Happy Music Radio.

De Happy Complotter geeft ten alle tijden een satirisch karakter aan de artikelen op deze website met een fictief karakter van hun inhoud. Alle personages die in de artikelen op deze website verschijnen – zelfs die gebaseerd op echte mensen – zijn volledig fictief en elke gelijkenis tussen hen en elke persoon, levend, dood of ondood, is toeval.

Volg ons op Facebook.

 

aan de andere kant.
aan de ene kant.
aangenomen dat.
aangezien. Mondkapjes
al met al.
alleen als.Barendrecht.
als (gevolg (van)).
als laatste. Barendrecht.
anders gezegd.
anderzijds.
daar staat tegenover.
daardoor.
daarentegen. Mondkapjes
daarmee.
daarna.
daarnaast.
daarom.
daartoe. Mondkapjes
desondanks.
doch.
door middel van.
doordat.