Aarde pleurt uit mekaar.

aarde

aardeAarde pleurt uit mekaar:-   Het is bekend dat door het schuiven van de tektonische platen op aarde er dingen gebeuren zoals aardbevingen, maar niet dat overal scheuren ontstaan in de aarde waar je die niet zou verwachten.
En de straling van de zon schijnt wel degelijk veranderd te zijn en is nog veel feller dan wij dachten.

Enkele dagen geleden verscheen er een artikel over hoe de straling van de zon zo intensief geworden schijnt te zijn, dat koraalriffen onder water verbleken evenals nummerborden op auto’s.
Naar aanleiding van dat artikel hieronder aanvullende informatie.

 

Hier volgen enkele:-

Kijk maar eens op You Tube naar de kanalen: Higher Truth Channel en ook BP Earth Watch. Met name het eerst genoemde kanaal toont met keiharde, objectieve grafieken aan (dus geen eigen interpretaties!) hoe erg de mensheid dagelijks in toenemende mate gebombardeerd wordt door met name helium en lithium (wat die sterke roze ochtend en avond luchten geeft, ochtend en avondrood bestaat niet meer), beide afkomstig van ‘Nemesis’/de bruine dwerg van het zonnestelsel, dat zo’n destructieve invloed heeft (en nog krijgt) op met name onze planeet en op alles wat daarop leeft.

Alsof we met z’n allen iedere dag naar het ziekenhuis gaan voor een X-ray … Hij legt precies uit hoe dit in z’n werk gaat, in combinatie met de zon en geeft ook adviezen, bijv. om uit de zon te blijven, ook huisdieren, welke supplementen je kunt innemen om de schade zoveel mogelijk te beperken (maar goed, het is toch dweilen met de kraan open, een echte oplossing is er niet voor) etc.. Ga er maar eens voor zitten …

De tweede:

Naar aanleiding van het artikel over het bleken van kleuren op onze planeet aarde wil ik u graag een korte reactie geven. Ik woon in Bolivia en hier is het een algemeen bekend verschijnsel dat de zon heter wordt! Mensen weten dit en ook de regering maakt er geen geheim van. Het verschijnsel van soms extreem verbleekte kleuren is me al eerder opgevallen. Maar zoals met zoveel dingen, je ziet het en vergeet het daarna weer. Het zijn slechts momenten en het leven gaat verder. Ik vond de video dan ook heel goed. Het verschijnsel benoemen en uitleggen maakt je ervan bewust dat dit proces naar alle waarschijnlijkheid speelt op veel plekken in de wereld.

 

Aarde:-

 

Op deze site is de stijging per dag te vinden. Dit is al een behoorlijke tijd aan de gang. Mensen hebben er last van. De klachten die je dan krijgt zijn bijv. Ik ben zo moe, ik heb al maanden griepverschijnselen. Ik kan niet slapen…… Dit is naar mijn mening het antwoord op jullie stijging van het licht. Spiritueel zien wij dat de mensen aan het veranderen zijn. Gevoeliger, liefdevoller, meer verbonden met elkaar.

Ik wil je deze kijk graag meegeven.

Lees maar eens op mijn blog Spiritual Rose of Silence.blogspot.com daar lees je de veranderingen waar de mensen steeds mee te maken krijgen.

Succes met jullie site. Lees hem al jaren met veel belangstelling en maak er veel mensen op attent.

De vierde:

Het stuk over de zon gelezen.

Ik heb al een paar jaar geleden op een ochtend gezien dat de zon totaal veranderd is. De zon was zo vreselijk fel, dat ik haast tegen de grond sloeg toen ik uit een winkel stapte. Ik was echt van slag, maar vervolgens, bij navraag, bleek niemand verder van slag te zijn.

Het gebeurt nu regelmatig zeker in de vroege ochtend zo tussen 9 en 10 uur. De kracht is enorm en de uitstraling niet van deze wereld. Ik bedoel dat je die kleur en kracht normaal niet ziet.

Aarde:-

Ik vind de zon in de middag afnemen in kracht vergeleken met een tijd geleden.

Ik neem aan dat het ervaringen zijn, die voor een ieder anders zijn. Mensen, die gevoelige ogen voor kleuren hebben, zullen het wel zien, maar anderen niet. Ook moet de pijnappelklier zijn werk doen.

Ik ben er inmiddels aan gewend en moet soms gewoon gaan liggen, omdat vele kleuren mij te veel zijn. Na een tijdje trekt het weer weg en zie ik normaal. Het heeft geen enkele zin naar een oogarts te gaan, daar ben ik al 14 jaar(voor een andere kwaal), maar die weet het ook niet. Het is meer iets neurologisch zegt zij

Ik zie duidelijk alles verbleken, maar dat komt omdat de kleuren die ik af en toe zie zo levend en warm zijn, dat verder alles er bij verbleekt.

Misschien zijn er meer mensen die er last van hebben?

Tot zover reacties.

Mensen die nog steeds denken dat de aardveranderingen die momenteel plaatsvinden, worden veroorzaakt door de mens, willen wij vragen nog eens goed logisch na te denken over een aantal zaken.

 

Theorie:-

Je komt een eind met de theorie dat de vervuiling van de mens dusdanige gevolgen heeft dat de temperatuur op aarde daardoor stijgt. Die theorie zou waarschijnlijk ook stand kunnen houden, ware het niet dat er natuurlijk nog veel meer tekenen zijn die wijzen op heftige aardveranderingen.

De tektonische platen van de aarde zijn permanent in beweging en daardoor krijgen we ook regelmatig te maken met bevingen en scheuren op plaatsen waar twee of meerdere van die platen elkaar ontmoeten.

Op het volgende plaatje zie je de tektonische platen en de grenzen daarvan in het rood. Dan wordt ook duidelijk waarom er veel aardbevingen voorkomen op de zogenaamde Ring van Vuur en waarom landen rond het Middellandse Zee gebied regelmatig in het nieuws te vinden zijn wat dat betreft.

xxx

Platen:-

De plekken waar die tektonische platen samenkomen zijn dan ook de locaties waar je zou kunnen verwachten dat zich dingen voor doen zoals scheuren in het aardoppervlak.
Maar, wat als die op plekken voorkomen waar je dat helemaal niet zou verwachten, zoals nu het geval is?
Dit zijn dingen die tien jaar geleden niet op deze schaal zich voordeden.
En of we het nu leuk vinden of niet, alles wijst erop dat er krachten werkzaam zijn op aarde die wij niet zomaar kunnen verklaren en dat het niets te maken heeft met wat de mens wel of niet doet.
Of het nu in de lucht is met de zon en de straling of de aarde die op sommige plekken letterlijk uit elkaar lijkt te vallen, een “normale” verklaring is er niet.
Nog niet, misschien wel aan het einde van het jaar als we inderdaad twee zonnen hebben zoals door sommigen wordt voorspeld.

Bron: Niburu

Lees ook:

Lees ook:

  • NASA liegt over Niburu.
  • Onzin over de piramides.

Meer:
Coalitie Barendrecht neemt wandeling in Rivierenbuurt .
De lege boot aan De Oude Maas in Barendrecht.
Barendrecht is geld kwijt aan Ouderen Barendrecht.
Nieuwe omroep Boobs niet welkom in medialand.

alle 13 dood
Elke nacht komen de overleden artiesten aan bod.