8uur journaal blijft achter met Canadese Truckers For Freedom.

Coronaprotest

8uur journaal blijft achter met Canadese Truckers For Freedom.
8uur journaal. CoronaprotestNa horten en stoten kwam dan uiteindelijk hun Canada reportage en het verslag van de Truckers For Freedom.
Waarschijnlijk hebben ze lang overleg gehad met jokkebrok Rutte voor het te gebruiken frame.
Zo voorspelbaar: De reportage werd voorzien van “rechts-extremisten” die zich onder de truckers zouden bevinden.
Eigenlijk wilde het 8uur journaal slopende demonstranten laten zien maar de benodigde Romeo’s waren in Canada niet aanwezig.
Door deze z.g.n. rechts extremisten  zou lafaard Trudeau op de vlucht geslagen zijn waarschijnlijk naar Berlijn, vroeger gebeurde dit de andere kant op..

Nos 
De NOS leert nooit: kleineren, burgerprotest negeren,, insinueren en bashen, hier is Jinek ook goed in.
Dat de Canadezen klaar zijn met deze coronaonzin, en dat Trudeau als een laffe angsthaas op de vlucht is voor deze “Canadese Truckers For Freedom” zal nooit verteld worden.
Vaak krijgt Poetin de  schuld, ook in deze zal een glansrijke rol zijn weggelegd voor Poetin.

Wanneer gaat de NOS de shift naar eerlijk nieuws maken?

De Canadese premier Justin Trudeau heeft protesten in de hoofdstad tegen Covid-19-vaccinmandaten bestempeld als “een belediging voor de herinnering en de waarheid”.

Demonstranten demonstreren voor de derde achtereenvolgende dag tegen een grensoverschrijdend vaccinmandaat voor vrachtwagenchauffeurs, opgelegd door de liberale regering.

De politie van Ottawa vroeg het publiek maandag om het centrum te vermijden, daarbij verwijzend naar “verkeers-, geluids- en veiligheidsproblemen”.

Ook enkele winkels in het centrum, waaronder een winkelcentrum, worden gesloten.

Trudeau zei: “Vrijheid van meningsuiting, vergadering en vereniging zijn hoekstenen van democratie, maar nazi-symboliek, racistische beelden en ontheiliging van oorlogsmonumenten zijn dat niet.”

De premier weigerde demonstranten te ontmoeten zoals een macht beluste lul beaamt.

Mad Max:- Het konvooi begon als een oproep om een ​​einde te maken aan een vaccinmandaat dat op 15 januari door de federale regering was opgelegd en dat niet-gevaccineerde Canadese vrachtwagenchauffeurs zou vereisen die van de grens met de VS terugkeren om in quarantaine te gaan zodra ze naar huis terugkeren.

Maar het is sindsdien uitgegroeid tot een duw in de rug om alle vaccinmandaten in het hele land te beëindigen en wat supporters zien als overschrijding van de Covid-19-beperkingen door de overheid.

Dat de kopie van Jesse Klaver of moet ik zeggen andersom, gevlucht is rept de NOS geen woord.

Lees ook: VVD verliest zetels.